TMA voor TMA-professionals

Wil jij werk maken van je investering in de TMA? Met vertrouwen moeilijke talentcombinaties doorgronden? Of wil je een complexe klant nog beter kunnen coachen? Dan is dit iets voor jou!

Wat gaan we doen?

  • Begeleiding bij de analyse en voorbereiding van 3 TMA gesprekken

  • Evaluatiegesprek na je eerste TMA gesprek zonder gezamenlijke voorbereiding

  • 1 op 1 gesprekken. Live of via skype

 

We analyseren de uitslag in combinatie met de coachvraag. Ik stel je vragen over wat jij ziet in de uitslag, waar je hebt gemerkt of verwacht dat het knelt bij de klant. Ik vertel je ook wat ik zie en verwacht op basis van de uitslag. Waar ik me op zou richten in het gesprek.

Hierdoor wordt jouw inzicht vergroot in de manier waarop talenten elkaar beïnvloeden en welke krachten of knelpunten hierdoor zichtbaar worden. We gaan kijken of het voorkeursgedrag ook getoond wordt of juist deel is van onderdrukt gedrag dat tot problematiek kan leiden. We bespreken welke talenten hierin ondersteunend zijn en waar de ontwikkelkansen liggen voor jouw klant.

 

Voor wie is dit geschikt?

TMA professionals die hun inzicht in de TMA willen vergroten zodat ze een betere analyse kunnen maken van én voor hun klant. Je kunt gerichter over de aanwezige talenten en ontwikkelpunten in gesprek en het wordt makkelijker om de TMA in te zetten.

 

Waarom zou je dit willen?

De TMA is een geweldige assessment met een enorm scala aan mogelijkheden. De hoeveelheid talenten, competenties en drijfveren dat in kaart gebracht wordt, zorgt er echter ook voor dat je tijd nodig hebt om je dit eigen te maken. In de korte cursus waarin je je certificaat haalt is hiervoor slechts beperkt tijd.

Ik heb gemerkt dat dit ervoor kan zorgen dat jij deze investering in jezelf als professional niet ten volle kunt benutten of dat je de TMA zelfs helemaal niet gebruikt. En dat is jammer! Zonde van jouw investering en jammer dat je dit mooie product niet kunt inzetten op de manier die je bedacht had.

 

Wat is het resultaat van de begeleiding?

Je voelt je zekerder in het gebruik van de TMA én hebt je klant meer inzicht te bieden in zijn specifieke combinatie van talenten, en de daarbij horende uitdagingen en kansen. Je gaat je investering terugverdienen en je kunt je klanten beter coachen.

 

Waarom kan ik je daarbij helpen?

In mijn studie psychologie lag een sterke nadruk op data-analyse waarvan eerst alles handmatig moest zodat je daarin een goed inzicht zou ontwikkelen. Het gegoochel met cijfertjes kon me gestolen worden, maar waar ik plezier in heb is samenhang ontdekken, gedragsanalyse en dit begrijpelijk maken voor een ander.

TMA is in feite data-analyse. Een groot deel wordt voor je gedaan en daarom krijg je van die prachtige analyserapporten. Maar die lappen tekst zorgen er soms voor dat je de draad kwijt raakt als iemand een complexe radar heeft of de coachvraag (of onderliggende problematiek) ingewikkeld is.

Doordat ik coach, psycholoog en TMA professional ben, kan ik veel van jouw vragen beantwoorden.

 

Door een paar keer samen met mij naar een uitslag te kijken, leer je waar je naar kunt kijken en hoe je dat vertaalt naar het gesprek met jouw klant.

 

Investering

  • Gesprek van 45 minuten waarin de TMA van 1 persoon centraal staat: € 100,-

  • Drie gesprekken van 45 minuten + een evaluatie van 20 minuten: € 250,-

Reacties na 1x begeleiding:

"Na jouw uitleg snap ik waarom mijn klant haar score niet snapte".

“De TMA is echt zoveel leuker met jouw uitleg.  Ik snap nu al veel beter wat ik kan doen en waar ik op kan letten. Ik heb meteen mijn eigen TMA er weer bij gepakt!”.

En dat wil wat zeggen, want de TMA was een investering waar ze een beetje spijt van had. Het was veel en moeilijk te doorgronden zodat ze nauwelijks verder kwam dan de tekst die er al automatisch uit kwam rollen. Terwijl ze het wel een heel mooi instrument vond.

Volg mij op:

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Contact? Klik hier!

Tags: Coaching, Talentmanagement, TMA, Talent, Kwaliteiten, Competenties, Registercoach, Werkgevers, Coachtraject, Loopbaancoach, Persoonlijke Ontwikkeling, Onbelemmerd jezelf zijn, Durven presteren, Lent, Nijmegen

Aangesloten bij: NOBCO, Kickor en Coachfinder

© 2018 Gwen van der Weg

KvK: 72107901

BTW-nummer: NL002067113B74

Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-300x30
kickor-logo.jpg