top of page

1 op 1 (loopbaan)coaching

Heb jij het gevoel dat je niet weet wat je wilt en daardoor stil blijft staan? Kom jij in gesprekken terecht waarvan je niet weet hoe je er gekomen bent en hoe je er weer uit komt? Zit jij in je hoofd en wil je leven vanuit je gevoel?

Waarom?

 • Keuzes maken die bij jou passen voelen goed en kosten weinig energie.

 • Je bent niet langer bezig met wat je net gezegd of gedaan hebt, maar gaat verder met wat jij wilt doen.

 • Reageren vanuit wie jij echt bent is zoveel makkelijker en fijner. Het gaat sneller en je verbinding met anderen wordt helderder.

Wat gaan we doen?

Bij mij krijg je de tijd om even stil te staan, maken we tijd vrij om naar jou te kijken en dan help ik je om in beweging te komen en je eigen weg in te slaan.

Investering

Vanaf € 1.278 (excl. BTW) voor een traject van 7 sessies, incl. TMA-Talentenscan

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? De kennismakings-sessie is altijd gratis. Neem contact met mij op!

Klaar%20voor%20je%20eigen%20weg_jpg_edit

"Jarenlang heb ik me verzet tegen mijn behoefte om dagelijks mijn werkplek op te ruimen. Het paste niet bij mijn beeld van een creatief beroep. Tot ik ontdekte wat het me bracht als ik het wel zou doen"

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Hoeveel aandacht geef jij

positiviteit & zelfzorg?

"Ik ontdekte hoe belangrijk het voor me is om anderen te betrekken bij mijn plannen. Zonder hen krijgen alle 'beren' veel te veel ruimte"

Hoe ziet dit traject eruit?

 • Gratis 1e sessie van 45 minuten

 • 6-8 sessies van 1 - 1.5 uur

 • Opzet van een traject:

  • Wie ben je, wat kun je en waar sta je nu? Welke kwaliteiten, competenties, behoeften heb je? Waar sta je in je leven en wat wil je veranderen?

  • Actie: we gaan doelen op papier zetten en bedenken wat er nodig is om te komen waar jij heen wilt. Vervolgens ga je aan de slag. Ik moedig je aan, stel vragen en zorg voor ondersteuning zodat jij snapt wat er gebeurt als je in actie komt.

 • TMA-Talentenscan is onderdeel van het traject

"De rust in haar lijf, de belangstelling in haar ogen, het begrip in haar woorden en de treffende vragen die ze me stelt, zonder oordeel, maken Gwen voor mij een uitstekende gesprekspartner. Ze leert me om liefdevol naar mezelf te kijken, zodat ik op m’n gemak ben bij mezelf, en dus bij anderen. Goud waard!

bottom of page