top of page

Heeft u een medewerker of functie waarover u in gesprek wilt?

Mijn kracht ligt in begeleiding bij uitdagen/ontwikkelen van medewerkers; begeleiden bij (dreigende) uitval en het voorkomen/herstellen daarvan; in kaart brengen of uitvragen van talenten en noodzakelijke kwaliteiten voor een functie.

​​

 

Wat levert u dat op?

 

Op korte termijn krijgt uw medewerker inzicht in talenten, competenties, voorkeursgedrag, leerstijl en communicatievoorkeur. Daarbij coach ik op 'Bewegen vanuit eigen kracht & Werk dat werkt voor jou!' Dit is de verandering die ik zie bij mensen waarmee ik werk:

  • Ze zijn efficiënter en productiever

  • Ze communiceren beter

  • Ze hebben meer inzicht in hun eigen gedrag

  • Ze kunnen beter aangeven wat ze nodig hebben

  • Ze maken sneller en beter keuzes

  • Ze zijn gezonder

TMA

Ik werk altijd met de Talenten Motivatie Analyse. Dit geeft een vliegende start in de begeleiding van een medewerker of het in kaart brengen van benodigde competenties en talenten.

Dat komt doordat er direct inzicht is in de talenten, competenties, voorkeursgedrag, leerstijl en communicatievoorkeur. Dit is een geweldig begin van een traject en opent deuren in het gesprek met uw medewerker.

 

Lees hier de ervaringen van andere werkgevers met TMA.

Investering

Op de website vind u een overzicht van de tarieven voor particulieren. Hierbij vindt u ook het zakelijke tarief zodat u een inschatting van de investering kunt maken. Voordat ik een offerte opstel gaan we vrijblijvend in gesprek.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat ik voor u kan doen? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek?

Hier vindt u mijn contactgegevens.

Uitdagen en/of ontwikkelen

Wilt u dat uw medewerker helderder gaat communiceren, beter aangeeft wat zij nodig heeft om taken uit te voeren, ontdekt welke talenten hij kan inzetten om zijn functie beter in te vullen?

Ik maak me zorgen

Is een van uw medewerkers uitgevallen met overbelastingsklachten als hoofdpijn, slecht slapen, vaak ziek thuis, erg gespannen of emotioneel, weinig focus of buffer?

Of houdt u er rekening mee dat iemand zich binnenkort ziek gaat melden door dergelijke klachten of een gebeurtenis die ingrijpend was?

Mag ik dan met u meedenken over wat er helpend kan zijn voor uw medewerker én voor u? Mijn kennismakingsgesprek is gratis en ik kan snel starten.

Is het een match?

Wilt u weten of de persoon die u in gedachte heeft voor een functie daarbij past of over welke talenten uw sollicitant moet beschikken voor een succesvolle rol in uw bedrijf?

Of heeft u behoefte aan een loopbaanprofessional tijdens de sollicitatieprocedure?

Ziekmelden.jpg

Opties

(Elk traject is maatwerk en begint met een vrijblijvende & gratis kennismakings-sessie)

Traject voor vragen rondom prestatie, balans werk-privé, communicatie, inzicht in eigen aandeel in situaties, talenten en competenties, re-integratie

Uitval beperken of voorkomen bij medewerkers

Talent in kaart brengen, selectieproces, competentieprofiel, feedback of (her)plaatsing

bottom of page