top of page
Wat wordt er zoal gezegd tijdens én over een coachtraject bij mij?

"De TMA gaf me woorden voor dingen die ik wel voelde en niet uit kon leggen"

"Ik dacht dat ik niet veel kwaliteiten had, maar toen ik na twee sessies mijn droombaan omschreef rolden ze zo van mijn tong"

"Ik zocht een stevige coach die niet snel schrikt & die vond ik"

"Ik wilde leren om minder emotioneel te communiceren, maar kwam erachter dat ik niet goed voor mijn eigen behoeften zorgde. Toen werd dat communiceren opeens ook beter"

"Toen ik bij Gwen binnenkwam zat ik compleet vast in mijn burn-out. Nu voel ik me vrij om mijn eigen keuzes te maken en heb ik contact met mijn gevoel"

"Ik ontdekte hoe belangrijk het voor me is om anderen te betrekken bij mijn plannen. Zonder hen krijgen alle 'beren' veel te veel ruimte"

"Jarenlang heb ik me verzet tegen mijn behoefte om dagelijks mijn werkplek op te ruimen. Het paste niet bij mijn beeld van een creatief beroep. Tot ik ontdekte wat het me bracht als ik het wel zou doen"

"De rust in haar lijf, de belangstelling in haar ogen, het begrip in haar woorden en de treffende vragen die ze me stelt, zonder oordeel, maken Gwen voor mij een uitstekende gesprekspartner. Ze leert me om liefdevol naar mezelf te kijken, zodat ik op m’n gemak ben bij mezelf, en dus bij anderen. Goud waard!"

"‘me begrepen voelen terwijl ik mijzelf niet begreep'. Een fantastisch prettige combinatie van diepgaande inzichten en praktische handvaten om daar wat mee te doen!”

"Steeds als ik weer begin te rennen in mijn werk denk ik terug aan die wandelsessie toen ik ziek thuis zat: ik zag mezelf weer met wapperende armen door de uiterwaarden rennen op de vraag hoeveel te hard ik eigenlijk ging!"

Ik: 'Waarom staan er bankjes langs dit wandelpad eigenlijk? We kunnen toch gewoon de hele tijd door blijven gaan...?'

Mijn cliënt keek me verbaasd aan en toen viel het kwartje.

"Ik kwam erachter dat 'plannen en organiseren' me veel meer energie kostte dan ik door had. Bij het vormgeven van mijn nieuwe functie was dit een belangrijke eye-opener voor mij én voor mijn leidinggevende"

"Gwen heeft een opvallend scherp oog voor wat je zelf misschien nog niet eens weet of voelt. Ze zíet wie jij bent, ze weet je te raken en te motiveren. Ze geeft je het gevoel veilig te zijn zonder soft te doen; ze zegt de waarheid en is warm, intelligent en kundig. Zij geeft je de sleutel naar de volgende stap in jouw leven".

Frouke, 35 jaar

Reactie van Dieuwertje (37 jaar)  aan het einde van haar traject waarin ze haar weg vond naar haar eigen bedrijf: Studio Dieuw

"Volgens mij ben je helemaal in je element als coach en je kwam absoluut op het juiste moment op mijn pad. Je voelt goed aan wat iemand nodig heeft om tot de kern te komen. Je hebt me hierin zo begeleidt dat ik zelf de mechanismen in mijn hoofd kon omzetten in positieve en haalbare plannen en acties".

"Ja, maar ik wil toch een andere baan? Dan moet ik het toch ook zelf  betalen!"


Na een goed gesprek met haar werkgever bleek dat ze gebruik kon maken van een opleidingsbudget en een stukje teambudget.

En eigenlijk is dat niet zo gek, want wat is het jouw werkgever waard als je goed weggaat en niet doorwerkt tot je ziek wordt?

"Ik vond het een fijne samenwerking. Ik kon altijd mijn verhaal kwijt . En daarna kon jij met een theorie mij verklaringen en inzicht geven. Dat werkte heel verhelderend."

bottom of page