Wandelcoaching

Ben jij graag buiten en wil je weten of mijn coaching past bij jou en bij waar jij mee bezig bent? Of heb je behoefte aan een laagdrempelige start om te verkennen wat er belangrijk voor je is?

Wandel dan een paar keer samen met mij en ervaar hoe waardevol het is om in beweging te zijn met de dingen die er in je leven zijn, terwijl je hier goede vragen over krijgt.

​​Waarbij kun je wandelcoaching gebruiken?

Heb jij het door wanneer je te hard gaat? Kun je makkelijk antwoord geven op de vraag 'hoe voel je je hierbij?' Hoe geef jij je grenzen aan? Vind je het lastig om echt te gaan voor wat er voor jou belangrijk is én je daar lekker bij te voelen?

Wandelcoaching is een manier van coachen waarbij we buiten op pad zijn én in gesprek gaan. De uitgelezen manier om letterlijk te voelen hoe hard je gaat, waar je een zwaar gevoel van krijgt, hoeveel je meedraagt en hoe goed jij kunt voelen welke kant je op wilt.

Wat gaan we doen?

Na de gratis kennismakingssessie spreken we af hoe vaak we samen op pad gaan, waar en waar je het over wilt hebben. Dat laatste kan heel concreet en mag ook op het moment zelf bepaald worden. We wandelen altijd minstens een half uur en qua maximum zit ik tot nu toe op 2.5 uur.

Je krijgt van mij na een paar dagen een mailtje waarin ik je vraag om terug te kijken op onze wandeling. Verder stuur ik je geen opdrachten of voorbereiding. Dit zorgt ervoor dat de tijdsinvestering zich (vrijwel) beperkt tot de wandelingen zelf. Fijn als je agenda toch al vol zit.

Investering

Vanaf € 240,- (excl. BTW) voor 3 uur wandelcoachen. Vrij in te delen in afspraken van minimaal 30 minuten.

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? De kennismakings-sessie is altijd gratis. Neem contact met mij op!

"Steeds als ik weer begin te rennen in mijn werk denk ik terug aan die wandelsessie toen ik ziek thuis zat: ik zag mezelf weer met wapperende armen door de uiterwaarden rennen op de vraag hoeveel te hard ik eigenlijk ging!"

Ik: 'Waarom staan er bankjes langs dit wandelpad eigenlijk? We kunnen toch gewoon de hele tijd door blijven gaan...?'

Mijn cliënt keek me verbaasd aan en toen viel het kwartje.

Volg mij op:

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Contact? Klik hier!

Tags: Coaching, Talentmanagement, TMA, Talent, Kwaliteiten, Competenties, Registercoach, Werkgevers, Coachtraject, Loopbaancoach, Persoonlijke Ontwikkeling, Onbelemmerd jezelf zijn, Durven presteren, Lent, Nijmegen

Aangesloten bij: NOLOC, Kickor en Coachfinder

Noloc logo.png
Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-300x30

© 2018 Gwen van der Weg

KvK: 72107901

BTW-nummer: NL002067113B74

kickor-logo_edited.png