top of page
  • Foto van schrijverGwen van der Weg

2021-2022: wat een bizar jaar weer!

Hallo allemaal,


We zijn bijna aan het einde van opnieuw een raar jaar. Voor mij een moment om stil te staan bij dit jaar en vooruit te kijken naar het volgende jaar. Wat vond ik er eigenlijk van, dat jaar dat nu bijna achter de rug is? Wat heb ik dit jaar gedaan dat ik wil blijven doen? Wat wil ik gaan uitbreiden en waar wil ik minder van?


Ik vind het heerlijk om dat samen te vatten in beeld en woorden. Dit jaar zocht ik naar afbeeldingen waarin ik dingen zie als veerkracht, flexibiliteit, blijven groeien en ontwikkelen én mezelf ruimte geven om het gevoel van tegenslag en frustratie te ervaren. Een gevoel waarin ik zeker niet alleen ben heb ik zo het idee.


Voor wie nieuwsgierig is naar mijn plannen voor komend jaar:

  • Mooie coachtrajecten blijven begeleiden op het gebied van werken mét jezelf door in te zoomen op grenzen, communicatie, ervaren wat je nodig hebt en het dan gaan doen!

  • Als ervaringsdeskundig adviseur meepraten en meedenken met gemeentes over hoe je mensen met verwarrend gedrag of onbekende zorgbehoefte, beter kunt bereiken.

  • Mijn samenwerking met Sandra Smith uitbreiden op het gebied van training en begeleiding vanuit het gedachtegoed van de TA.

  • Ontdekken wat ik voor de HAN kan betekenen voor de nog krachtigere inzet van loopbaancoaches op open dagen.

  • Mijzelf verder onderdompelen en bekwamen in het gedachtegoed van de TA op het gebied van communicatie, interactie en versterken van je eigen mogelijkheden, met mijn driejarige opleiding aan de TA Academie.

Ik heb er zin in!


Voor nu: hele fijne feestdagen!

Comments


bottom of page