top of page
  • Foto van schrijverGwen van der Weg

De week van de psychiatrie 2021

Heb jij vragen over cliënt zijn in de SGGZ, ondernemen met een psychische kwetsbaarheid, opvoeden met PTSS, hoe het is om in therapie te zijn, …? Laat het weten via de comments of stuur me een privébericht.

Betekenisvol meedoen: mijn werk én mijn worsteling

Gisteren kondigde ik aan dat mijn posts komende week in het teken staan van de Week van de psychiatrie (22 t/m 27 maart 2021). Het thema dit jaar is: Betekenisvol meedoen!

Dat onderwerp ligt dicht bij mijn hart. Het is iets waar ik zelf al jaren mee werk én mee worstel én enorm waardevol en belangrijk vind. Dat zie je ook terug in mijn missie-statement: ‘Bewegen vanuit eigen kracht & Werk dat werkt voor jou!’

Wat is de week van de Psychiatrie?

De ‘Week van de Psychiatrie’ is ontstaan vanuit de behoefte van cliënten en behandelaars om mét elkaar te praten, van elkaar te leren, gelijkwaardigheid. Een psychiatrisch patiënt is meer dan zijn diagnose en het is nodig om breder te kijken dan alleen dat ziektebeeld. Actueler kan bijna niet!


Wil je meer weten over de week van de Psychiatrie: https://weekvandepsychiatrie.nl

Meelezen zonder social media?

Ik zet de posts ook op mijn website. Ik weet dat veel mensen bewust de socials mijden. Speciaal voor jullie: lees het lekker rustig hier ;)


Comments


bottom of page