• Gwen van der Weg

Ik zit vast!! - Had ik dit dit maar eerder geweten...

Bijgewerkt: 23 aug 2018

Mijn persoonlijke verhaal over welke inzichten de TMA mij heeft gebracht. Er zijn zoveel assessments en methodes om je talenten / sterke kanten in beeld te brengen. Je leest hier waarom ik de TMA zo waardevol vind.

Meer weten over de TMA? https://www.gwenvanderweg.nl/tma
Volg mij op:

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Contact? Klik hier!

Tags: Coaching, Talentmanagement, TMA, Talent, Kwaliteiten, Competenties, Registercoach, Werkgevers, Coachtraject, Loopbaancoach, Persoonlijke Ontwikkeling, Onbelemmerd jezelf zijn, Durven presteren, Lent, Nijmegen

Aangesloten bij: NOLOC, Kickor en Coachfinder

Noloc logo.png
Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-300x30

© 2018 Gwen van der Weg

KvK: 72107901

BTW-nummer: NL002067113B74

kickor-logo_edited.png