top of page
  • Foto van schrijverGwen van der Weg

Mag ik jou zien?

Het mooiste dat je kunt zijn is jezelf. Het mooiste dat je kunt doen is dat ook laten zien! Iedereen heeft zijn eigen kracht en bij mensen die dat durven te laten zien gebeuren bijzondere dingen.


Dat we allemaal verschillend zijn behoeft geen uitleg. En toch zijn de meesten van ons bang om juist dat verschil te laten zien. Bang dat wie wij zijn ervoor zorgt dat we afgewezen worden, dat we raar zijn of in ieder geval 'anders'. Ik ben ervan overtuigd dat er enorme kracht uitgaat van durven laten zien wie je bent en waar je hart naar uitgaat.

Als ik kijk naar grote namen uit de nabije geschiedenis als Nelson Mandela, Freddy Mercury, Oprah Winfrey, Picasso. Zij lieten zichzelf zien, hun passie, hun blik op de wereld en heel duidelijk die eigenheid waarin ze verschilden van de mensen om hen heen. Bejubeld door de een én afgewezen door de ander, maar zij leefden vanuit de kracht van waar ze voor stonden.

In de simpelere dicht bij huis versie, zie ik het in cliënten die hun kracht zoeken. De verschillende stukjes van zichzelf leren kennen en willen verenigen. Waarbij ik hun ogen zie oplichten als ze zichzelf durven voor te stellen om helemaal zichzelf te laten zien. De energie die dat losmaakt is onweerstaanbaar.


Doe jij mee?Commenti


bottom of page